Lleure i famílies

Lleure i famílies

Pujada a Montserrat

El curs 2012-2013 veia la llum Caminampa. Una secció de l’Ampa amb vocació d’apropar la natura i l’excursionisme a tots els membres de la Comunitat Educativa de Lestonnac.

Veniem de l’experiència del curs anterior de la 1ª Pujada a Montserrat i calia aprofitar les sinèrgies creades i les inquietuts d’alguns de nosaltres.

La proposta és senzilla i engrescadora. Oferir sortides a la muntanya assequibles a tothom: des de P3 fins a 2n de Batxillerat.

Vine amb nosaltres i no deixis que t’ho expliquin.

Blog on trobaràs tota la informació de CAMINAMPA (clica’m)

Aquí va el contingut

Festa de la castanyada

Ens trobem pels vols de tot sants per cel·lebrar la castanyada, menjar panellets i passar una bona estona al pati de l’escola

Festa de carnestoltes

Per carnestoltes: Ens disfressem, ballem, riem, concursos…

Festa d’infantil

I a final de curs fem un esforç comú per a muntar la festa d’infantil!

Per classes, els pares i mares de cadascuna d’elles preparem proves i tallers per passar una tarda genial totes plegades.

Festa de l’esport

La festa de l’esport és una celebració en la qual participen esportistes, entrenadors, pares i germans.

Amb aquesta festa clausurem la temporada de tots els esports de competició que es practiquen en el nostre col·legi.

Al matí es juguen partits de basquet, de volei i també una marató de natació. Els pares també participen, els que vulguin, és clar. I despres de tant esport ens anem a menjar.

El menjar el portem de casa (o de la botiga, el que no vulgui cuinar) i ens reunim per equips en el menjador del col·legi.

Havent dinat, ens anem tots a casa.

Infonnac

L’INFONNAC és el butlletí informatiu de l’Associació de Pares i Mares del Col·legi Lestonnac. L’objectiu és que serveixi de canal de comunicació d’aquelles notícies relacionades amb l’Escola i les famílies, així com amb les activitats lúdiques i esportives que organitza l’AMPA.

Es publiquen tres o quatre números l’any, amb un tiratge d’uns 1.000 exemplars i la seva distribució és gratuïta entre la Comunitat Educativa: famílies, Escola, mestres, monitors, personal no docent, etc.

Si ens voleu fer arribar continguts per als propers números podeu contactar amb nosaltres a través de: afa@lestonnacbcn.org

Per visualitzar els Infonnac en versió electrònica pots accedir a l’espai privat